Ny revolutionerende låneberegner

Det lyder måske lidt voldsomt at kalde det revolutionerende. Derfor kalder vi det også bare nemt og ærligt. Vi har udviklet en låneberegner til forbrugslån, som for det første beregner ÅOP helt korrekt, men som noget nyt giver brugeren mulighed for at tage stilling til hvor god en rente han mener at kunne få hos et låneinstitut.

Det er nemlig ikke så nemt at få den billigste rente når opgaven lyder: “lån penge“.  Der er nogle låneinstitutter, som tilbyder deres debitorrente i et interval fra billigst til dyrest. F.eks er der i skrivende stund 16. marts 2017 et låneinstitut, som har billigste debitorrente på 4,99% og 24,35% som den dyreste.

På alle sammenligningssider af forbrugslån anvendes den billigste rente. Det betyder at det låneinstitut med den laveste debitorrente fremgår, som det billigste lån. Det er langt fra virkeligheden da det kun er en brøkdel (det skriver vi for egen regning) af kunder, som får tilbudt den laveste rente.

På vores låneberegner, som du finder på dkPenge.dk er der mulighed for at vælge mellem 4 intervaller: a) Lavest b) Lav c) Høj d) Højest. Vores default valg ved beregninger er Høj. Vi tror det giver et mere realistisk billede.

Det betyder også at det pludselig er andre lån, som vises som det billigste. Vi mener at det er en mere reel og ærlig måde at sammenligne lån på.

Hvis du vil prøve vores låneberegner kan du blot klikke på dette link: Låneberegner forbrugslån

Vi har udviklet beregneren i PHP og koblet det på et WordPress site. Det anvender AJAX teknologi og med PHP 7.0 og WordPress hostet på WP Engine har vi fået et rasende hurtigt site og en beregner, der reagerer på et splitsekund på ændringer.

En rigtig god brugeroplevelse.